top of page

Verzenden

Levertijden
Bestellingen die je op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur doet, worden binnen 1-3 werkdagen bezorgd (met PostNL). Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden ook binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Je kunt in het afrekenproces natuurlijk kiezen voor een andere bezorgdag.
Als je een bestelling plaatst op Churchoflabels.com zijn er verschillende bezorgmethodes mogelijk:
Bezorgmethodes
Bezorgen door PostNL - 4,59 per bestelling
  • PostNL bezorgt standaard van maandag t/m zaterdag. Je ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden. Je kunt je pakket volgen met het trackingnummer in deze e-mail.
  • Als je de eerste keer niet thuis bent, zal PostNL het pakket de volgende dag nogmaals aanbieden. Na de tweede poging brengt PostNL je bestelling naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Het pakket blijft hier drie weken liggen en wordt daarna teruggestuurd naar de afzender.
  • Meer informatie: www.postnl.nl
 
Ophalen in onze winkel in Amsterdam - Gratis
Ophalen in een van onze winkels is 7 dagen per week mogelijk:
Church of Labels Amsterdam - Ten Katestraat 67-71 - 1053 CC Amsterdam
Ma: 13:00 - 18:00
Di t/m zat: 11:00 - 18:00
zo: 12:00 - 17:00
 
  • Zodra je bestelling klaar ligt, ontvang je van ons een e-mail of word je gebeld.
  • Let op: wanneer je je bestelling ophaalt, dien je een geldig legitimatiebewijs te kunnen laten zien (paspoort, ID card of rijbewijs).
  • Je pakket blijft 7 dagen in onze winkel liggen. Als je het pakket na 14 dagen nog niet hebt opgehaald, wordt er contact met je opgenomen.
Bezorgen in het buitenland
Wij streven ernaar de producten die via de website worden gekocht wereldwijd te leveren. Zie hieronder een overzicht van de minimale verzendkosten, deze worden ook duidelijk bij de checkout:
 
Land
Verzendkosten
Nederland
v.a. EUR 4.95
Oostenrijk
EUR 11.50
België
EUR   6.95
Denemarken
EUR 11.00
Finland
EUR 19.50
Frankrijk
EUR 12.50
Duitsland
EUR   6.95
Italië
EUR 15.50
Liechtenstein
EUR 11.50
Luxemburg
EUR   6.95
Monaco
EUR 12.50
Noorwegen
EUR 22.50
Spanje
EUR 18.50
Zweden
EUR 15.50
Zwitserland
EUR 21.50
Verenigd  Koninkrijk
EUR 12.50
Overige landen  Europa
EUR 25.00
Rest van de  wereld
EUR 29.50
Bezorgen op een ander afleveradres (als cadeau)
Als je ervoor kiest de bestelling (als cadeau) op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen, wordt de factuur niet mee verzonden. Deze ontvang je op het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. De bezorging verloopt altijd via PostNL.
Geannuleerde artikelen
Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de bezorging van je bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van je bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, teruggestort.
bottom of page